Annons:

Hjärtligt välkommen till Personlig utveckling iFokus!

Denna sajt är för er som vill lätta på hjärtat om tankar, känslor, reaktioner, attityder och våra handlingar. Vi behandlar ämnen som populär psykologi, filosofi, vårt sanna jag, upplysning, uppvaknande, självkännedom, självkänsla och medveten närvaro i nuet.

Din hjärna är ett instrument med enorma möjligheter och du kan snabbt lära dig hur den kan användas effektivt. Det är när du börjar förstå mönstret och strukturen i ditt tankesätt som du kan frigöra dig från din tro om dina egna begränsningar. Vi är inte vår "tänkare" utan vi är så mycket mer,

Det spelar ingen roll vem du är eller vad du har för bakgrund. Här skall du känna att du kan skriva av dig om det du vill förändra. Om du vill skriva en artikel skickar du ett meddelande till mig så fixar vi det. Har du tips och råd så skriv, det gäller också dina erfarenheter och hur du har gjort för att växa som människa. Här hjälps vi åt och min önskan är att få skapa en varm och stöttande sajt här tillsammans med er.

Jag arbetar som coach med ungdomar, vuxna som vill ha en livsförändring och företag som vill utvecklas för att nå kärnan när vi skalar av det yttre. Detta är en passion som jag brinner för och som har blivit en livsstil. Det har varit många inre resor med mycket smärta och känslor. Även idag poppar onödiga tankar och känslor upp. Jag har en son på 18 som är en underbar varm kille med ett stort hjärta.

Har ni frågor så är det bara att fråga. Det finns bara en dum fråga och det är den som inte blir ställd.

Vi alla är mer än vi tror.

Många varma hälsningar ifrån mig
Gitte - Sajtvärd

ikna -medarbetare drömtolkning

rore -medarbetare

SuzanneV - medarbetare

Regler här:
Ha en hjälpsam ton
Ignorera urspårningar
Tänk på andra

Läs även detta

Början till frihet ÄR insikten att du inte ÄR "tänkaren". (Eckhart Tolle).

"Whatever Your mind can conceive and believe, it can achieve!"  (Napoleon Hill)