Glädje!

Att känna dig levande

2018-08-07 22:52 #0 av: GitteL

Ibland kan vi känna att vi bara överlever så vad önskar du för att känna dig LEVANDE?

Vad gör du? Hur känns det?

Gitte - värd för personligutveckling

Hemsida: www.laserowcoach.se


Anmäl
2018-08-07 23:07 #1 av: Stallmima

Just nu bara överlever jag för jag kan inte göra det jag verkligen lever upp att göra. Har fått lägga min älskade hobby åtsidan på grund av att jag jobbar på ett sketet bemanningsbolag !!!  Det går inte att planera tiden på dygnet när man gör det tyvärr, har förhoppningsvis ett nytt jobb på G men det är jättesvårt att ens få ett nytt jobb man verkligen trivs med. Nästan allt är bemanning eller korttidsjobb. Hoppas verkligen jag får detta och kan planera in hobbyn i livet som gör det värt att leva  Hjärta 

Anmäl
2018-08-12 08:13 #2 av: Tarotstollan

Det är svårt att säga tycker jag, oftast är det väl så att jag inte förrän efteråt som jag gjort något som jag känner "att det där skulle jag vilja göra igen, det var kul" osv.
Tyvärr händer det inte så ofta, så just nu kan jag väl bara säga: att träffa kompisen och bara sitta och prata i lugn och ro om precis vad som faller oss in i det ögonblicket.
Att få sitta på kursen och måla och bara vara där med likasinnade, utan att prata och bara ägna oss åt det som blir på duken.

Känslan efteråt är väl att jag känner att jag blivit sedd, lyssnad på, upplyft positivt, en känsla av att fått energi och att jag orkar fortsätta i det tradiga jobbiga vanliga livet ett tag till.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2018-08-15 20:45 #3 av: retep

Jag Är Levande, ser mig själv som levande. Väljer att uppmärksamma det som är nu, sker nu. Uppmärksammar och vet att jag är Levande, vet att jag är Kärlek.
Känner frihet, känner lycka och givmildhet.

Anmäl
2018-08-18 12:04 #4 av: GitteL

Tack för era svar och allt är relativt men för mig är känslan att känna sig levANDE här och nu och att jag utmanar mina rädslor. Det är en härlig känsla och att jag accepterar mig som jag är.

Det är ju lika bra och då infaller en annan sorts energi. Att sluta kämpa och börja njuta av nuet.

😌

Gitte - värd för personligutveckling

Hemsida: www.laserowcoach.se


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.