Nuet!

KÄRLEKEN

2018-02-02 11:04 #0 av: retep

Det primära, som gör skillnad i ens ambition att göra gott och kunna ge, helt spontant. Det är att hitta Kärleken inom, den vi har till oss själva, den till livet. Kärleken är grunden för livet och för allt det vi själva ger och uttrycker av godhet och välvilja. Det är också det vi ofta vill och försöker uttrycka också när, stress och dumhet står i vägen och det vi gör blir kraftlöst och fel. Kärleken inom, den är Universell, den har sin upprinnelse bortom allt yttre, den porlar evigt och konstant och strömmar direkt ur Källan.

Källan är Det Rena Medvetandet, bortom allt yttre, bortom allt vi gör, tänker och känner, bortom kropp och sinne, bortom upplevelse. Det är Varande och Själens boning. Det är här allt börjar, varifrån allt tar form. Det är här Kärleken bor och all godhet vi är.

Anmäl
2018-02-02 11:36 #1 av: rore

Tack retep! Hjärta

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2018-02-02 12:45 #2 av: retep

Tack rore!Hjärta

Det är en så fantastisk resa , ett så härligt äventyr och en så oändlig  gåva att levandegöra Kärleken och dela med sig av den. 

Anmäl
2018-02-02 12:52 #3 av: rore

Ja visst är det ,det retep.

Kan inte annat än hålla med,,, sitter här och känner hur Tacksamheten till Livet flödar Hjärta

Smärta, sorg, ilska, glädje. Tacksam för alla dess vinklingar och gömmor. För i precis allt detta ryms Livets källa som är vårt livsflöde HjärtaTack tack tack -

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2018-02-03 10:58 #4 av: GitteL

Så fint skrivet och der är en ständig resa att gå bortom egot. ❤️

Gitte - värd för personligutveckling

Hemsida: www.laserowcoach.se


Anmäl
2018-02-04 11:30 #5 av: retep

Så härligt då, när jag inser att egot endast är en illusion, något jag envist tar till i tron att det är en nödvändighet för att jag skall förstå och veta vem jag är.
Hur jag föreställer mig och luras att tro hur att förhålla mig till min person och mitt liv.
Erfarenheten av att Ego är identitet, är Jag är!
Men inte den person jag är eller behöver vara.

Anmäl
2018-02-05 10:05 #6 av: Vianca

#5 Du satte orden,jag inte ser.
Skriver om mitt dagliga liv, enklast så. Hur synen har gått ifrån att söka mitt, min lust, min makt. och ändå känner jag att detta är det likgiltigaste av allt.

Ibland kan jag tro mig förstå, fast ändå inte. fastnar i tanken omkring, att förståelsen kommer nog förr eller senare. när jag är beredd att ta emot.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.