Drömmar/drömtydning!

Dröm - jagad av man

2016-02-25 12:40 #0 av: Karin Maria

Jag drömde att jag var i ett hus, blev där jagad av en ful, otäck och hemsk man som jag var livrädd för, var övertygad om att han skulle göra mig illa om han fick tag på mig. Han fick typ tag på mig och kom med sitt ansikte nära mitt men jag var alldeles nära dörren. Jag öppnade dörren ut ur huset för att ropa på hjälp, där stod 3-4 män alldeles nära, jag ropade hjälp! Flera gånger utan att någon reagerade. Då började jag istället springa, ned mot stan där jag skulle vara i skydd av alla människor. Skyddad från honom. Det var mörkt ute. Någon som har någon teori? :)

Anmäl
2016-12-13 23:07 #1 av: ikna

Nu är det ju ett bra tag sedan, men jag provar...

Huset symboliserar dig själv.  Du har en manlig sida som du är rädd för. Du flyr från den här sidan, men får ingen hjälp av dina andra manliga sidor.

Du vill fly genom att vara med många människor/folksamlingar. Att det är mörkt ute, kan stå för att du inte ser vad det är du flyr till.

Kan det vara så att du ibland känner dig tryggare i folksamlingar? Att du då inte behöver konfronteras med den sidan du är rädd för?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.