2015-06-05 16:31 #0 av: SuzanneV

Ibland behöver vi stanna upp och fokusera bara på oss själva. Ge oss själva kärlek och glädje. Göra sådant vi mår bra av. Ta hand om vår hälsa med träning och bra mat. Göra något kul så vi får skratta. Busa, dansa loss, leka och skoja, bli som barn på nytt. Glädje!

Det är en kärlekshandling till dig själv som ger ringar på vattnet. Mår du bra, älskar dig själv och är full av glädje och kärlek så känner andra av det. Det du sänder ut får du tillbaka. Så ta hand om dig själv först!

Livet rusar på och det är lätt att glömma bort sig själv emellanåt. Speciellt om du är en person som ofta tänker på andra i första hand. Omtänksamhet och att ge kärlek och glädje till andra är så klart positivt och du sprider positiva och kärleksfulla energier omkring dig. Jättebra!

Se upp bara så du inte förlorar dig själv i din iver att ge. Att du ger från hjärtat utan förväntningar. Risken är annnars att du skapar oro och rädsla hos dig själv om ditt givande bara handlar om att få något tillbaka. Det i sig blir till negativa energier som du då sprider till andra, fast din avsikt var att ge kärlek.

Så klart inte helt lätt alltid och ibland blir det som det blir. Inget är rätt eller fel. Det bara ÄR precis som livet. Det viktiga är att du blir medveten, kommer till insikt och kan göra något åt det. För din egen OCH för andras skull.

Som mycket i livet handlar det om balans. Att inte låta vågskålarna tippa över för mycket åt det ena eller andra hållet. Vi gör alla så gott vi kan och mer därtill!

Dela gärna med dig om vad du har gjort för dig själv i dag. Eller vad du brukar göra för att må bra och ge dig själv kärlek och glädje. Du kanske inte alls brukar eller kan prioritera dig själv. Alla tankar och funderingar är välkomna! Love!