Tankar & Känslor!

Lever du det liv du vill ha?

2015-04-06 01:23 #0 av: SuzanneV

Wow, tänk vad coolt det är när nya insikter kommer till dig. Plötsligt bara vet du vad du vill, känner och behöver.

För mig som har genomgått och fortfarande går igenom en stor förändringsprocess i min personliga utveckling, är det så himla lätta att halka tillbaks i gamla hjulspår. Där vill jag ju abslolut inte vara. Nu när jag äntligen har ett liv och känner mig levande, så vill jag ju så klart framåt. Och leva livet i kärlek och glädje med full livskraft. Vara bland människor som förstår och utvecklas ännu mer i det som jag nu kallar hemma.

Och NU äntligen ett år senare såg jag det helt klart efter en joggingrunda, ett styrketräningspass och en stunds meditation. Jag vet var jag vill vara och med vem. Jag vet vad jag behöver göra jobbmässigt för att fixa nyckeln till friheten. Jag vet att jag kommer bo någon helt annanstans och skapa ett helt nytt liv och äntligen LEVA livet. Inte bara vara, skapa, kämpa och hela tiden ramla ett steg bakåt. Nu är det framåt som gäller, och så klart tålamod och tillit.

Vad har ni andra för erfarenheter och tankar om förändring och personlig utveckling? Hur har ni hanterat situationer där ni liksom har kört fast? Lever ni det liv ni vill ha? Berätta gärna om ni vill. Love!

Suzanne - medarbetare för personligutveckling 

Arbetshälsocoach på Fram i Kraft - för jobbet och livet

Anmäl
2015-04-14 21:11 #1 av: JohannaN

själv så är jag fast i min situation så som den är och tycker inte att allt det i mitt liv är hur jag vill leva det så är inte rakt igenom nöjd med livet tyvärrLipar Jag har alltid stora krav på mig själv och blir väldigt lätt besviken när det inte går som jag tänkt, lever också med känslan att inte få känna sig nöjd även när saker som jag vill göra eller önskar mig slår in.
men om jag skall berätta något positivt i det hela så brukar jag åtminstone få igenom saker jag vill skall finnas i mitt liv så det är nog bara en tidsfråga innan mitt liv går helt åt det hållet jag önskar och förhoppningsvis då kanske jag också kan få känna mig nöjdGlad

tamfåglar är inte bara fåglar i bur, dom är så mycket mer^^ Är sajtvärd på www.undulater.ifokus.se samt www.burfaglar.ifokus.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.