2014-03-20 00:10 #0 av: scheindel

Känns det som om du är på fel ställe men du inte vet riktigt var du hellre vill vara? Är du trött på att tänka ”När jag bara… så kommer det bli bättre.”? Då kan det vara dags att börja leta efter sin passion. Du får möjlighet att hitta dina drömmar och värderingar. Du får också möjlighet att utforska hur du kan ändra ditt liv så att du kan leva ut din passion.

Genom olika övningar och diskussioner får var och en utforska vad just han eller hon brinner för; vad vi är riktigt passionerade om. Vi tränar på att känna med magkänslan vad vi vill, drar oss till minnes vad vi verkligen tycker om och letar i vårt vardagsliv efter ledtrådar till vår passion. När vi har tillräckligt många ledtrådar, analyserar vi dem och definierar vad som är vår allra största passion och vad vi ska göra nu när vi har hittat den.

Det här är en spännande erfarenhet som leder till självkännedom och kan ge ditt liv en helt ny riktning om du vill ta steget. Det är lite som en skattjakt, där det krävs aktivt deltagande och engagemang från dig om du ska hitta skatten.

Du får kursmaterial i form av texter och video-föreläsningar. Vi talas vid via nätet under schemalagda sessioner 1 gång i veckan under 10 veckor. Du får också uppgifter att arbeta med mellan sessionerna.  Alla våra diskussioner sparas, vilket innebär att om du missar en session kan du ta igen det genom att se vad vi andra har pratat om. Gruppdeltagarna kan även diskutera och stötta varandra mellan de schemalagda sessionerna.

Mer information hittar du här: http://dromvaverskan.se/e-kurser.html