Annons:
Etikettrelationer
Läst 721 ggr
GitteL
2019-11-11 16:47

KVINNAN SOM GLÖMDE BORT SIG SJÄLV!

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

KVINNAN SOM GLÖMDE BORT SIG SJÄLV! Hon gjorde allt för att behaga och vara till lags fastän att hennes inre röst försökte att berätta något.

Hon blev tröttare, mer omotiverad och ledsen efter att enbart få så lite tillbaks i hennes relation. Hon trodde det skulle vara så, att bara ge o ge för det var hennes referensram. . Hennes inre röst skrek ännu högre och kroppen började nu också att säga ifrån. Hon hade svårt att få allt att fungera på alla plan och kroppen värkte och magen skrek. . Tills en dag då hon började ta sin inre ångest på allvar. Hon började lyssna och insåg att det var hennes bästa vän som guidade henne rätt. Hon förstod att när hon väl började lyssna så blev det bättre. . Så kom den dagen då hon avslutade sin relation för att börja ta hand om sig själv på riktigt.🦋 . När oron och ångesten pockar på vet hon att de vill henne väl och hon behöver inte kämpa längre utan enbart ställa rätt frågor och lyssna till svaren. Hon började att leva och tog sina behov och känslor på allvar. Hon hade äntligen VAKNAT 💞 . ✍️ @gittemedvetandecoach . .

Gitte - värd för personligutveckling

Hemsida: www.laserowcoach.se

Annons:
Soligajag1
2019-11-11 17:27
#1

Riktigt bra artikel ! 🙂 

Tack för den ! Underbar bild med .🙂 

Jag tror många är medvetna om detta beteende . Antingen kvinna eller man .

HH 🙂

[QASIK]
2019-11-12 08:55
#2

Underbar text och klockren bild.

GitteL
2019-11-12 14:46
#3

#1 Tack, det är sååå många kvinnor som endast nöjer sig med emotionella smulor när de egentligen vill ha hela paketet. Jag var en av dem 💞 Valde att endast skriva kvinnor men finns naturligtvis män också som är medberoende och kämpar för att få en relation att fungera.

Gitte - värd för personligutveckling

Hemsida: www.laserowcoach.se

GitteL
2019-11-12 14:47
#4

#2 Ja så tydligt 🙏💞

Gitte - värd för personligutveckling

Hemsida: www.laserowcoach.se

Upp till toppen
Annons: