Tankar/känslor!

Ditt Sanna jag

2014-09-23 00:24 #0 av: SuzanneV

Hur vet du vad som är riktigt sant för dig? Är du ditt Sanna jag och vad innebär det? Är du riktigt sann och ärlig mot dig själv och andra? Vad är sant och vad är tankar och fantasier?

Djupt inom dig i ditt hjärta känner du att något är sant men ändå finns tvivlet där och stör. Stör din sinnesro. Vad ska du då tro? 

Det är Egot (hjärnan) som tar över och styr in dig på tankar som just då blir din sanning, din känsla och din handling. Du vet det eftersom KÄNSLAN är negativ och gör dig illa till mods.  Den skapar oro och frustration. Egot skriker efter bekräftelse, SE MIG! MATA MIG! Fyll mitt tomrum. Nu, nu, nu. 

I ditt Sanna jag som nyss var så rofyllt och lugnt blir känslan istället RÄDSLA. Egot har dig i sitt starka grepp och tar över. Egots tankar blir din sanning, din känsla och din handling. Försök då att ignorera totalt, lyssna inte. Tänk liksom "Jaha vad vill du?" "Jag hör ingenting". Inte helt lätt och det kräver övning, men känn dig trygg i att det går. Var envis och låt inte ditt Sanna jag drunkna i Egots tjatter. Ju mer du lyssnar på Egot desto mer matar du tankarna som blir till känsla och handling. 

Att vara helt sann och ärlig är KÄRLEK från dig själv till dig själv. En kärlek som du sedan sänder ut till andra som de i sin tur speglar sig i. Tänk på att alla du tycker om, älskar och respekterar är en spegelbild av hur du älskar dig själv. Annars skulle du inte kunna se deras positiva och fantastiska sidor. Det är äkta skönhet som finns inom dem och inom dig. Vackert.   

När du kan lyssna på ditt HJÄRTA då LYSSNAR du på DEN INRE. Det är ditt hjärtas röst. Ditt autentiska jag. Ditt Sanna jag. Då litar du helt på din intuition och det som kommer till dig. Livet flyter på och du känner tillit, kärlek och inre ro. Du VET att allt är i sin ordning. Allt är bra och som det ska och ordnar sig till det bästa för dig. Du kan slappna av och njuta av livet. Leva.   

Då när allt känns lätt och rätt, då VET du att allt annat är illusioner och fantasier som försöker hindra dig från att lyssna på ditt Sanna jag.  Då VET du att det du känner är sant och VÅGAR också berätta och visa det. Känslan är så stark så du behöver inte tvivla. Så stå upp för ditt Sanna jag och var sann och ärlig mot dig själv och andra. Lyssna på vad ditt hjärta säger så blir det rätt. Det har jag själv sett. 

Det här sanningen för mig i MITT Sanna jag. Vad känner, tycker och tänker DU?

Suzanne - medarbetare för personligutveckling 

Arbetshälsocoach på Fram i Kraft - för jobbet och livet

Anmäl
2014-09-23 08:38 #1 av: [Alder]

Tack för ditt inlägg Suzanne.Glad jag har inte så mycket att tillägga till en bra förklaring. många gånger så är en sådan här texter en bra bekräftelse att få ta del av. texten väcker tankar inom en.

Anmäl
2014-09-23 23:44 #2 av: SuzanneV

Tusen tack Alder! Blir glad av dina ord! Roligt att den väcker tankar.

Suzanne - medarbetare för personligutveckling 

Arbetshälsocoach på Fram i Kraft - för jobbet och livet

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.