Relationer!

När någon kommer in i ditt liv.

2011-05-15 13:18 #0 av: GitteL

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet. När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall förhålla dig till denna person. När någon kommer in i ditt liv, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt.

De har kommit för att hjälpa dig genom en svårighet, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt. Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de! De är för det du behöver dem.

Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på en till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att ert förhållande tar slut. Ibland dör de, andra gånger lämnar de dig. Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut. Det som är viktigt att förstå, är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare..

 Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le! Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det* Det är äkta! Men bara för en period.

Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv. Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt. Tack för att du är en del av mitt liv, antingen det är för en period eller för resten av livet..

Okänd författare


Gitte - värd för personligutveckling

Hemsida: www.laserowcoach.se


Anmäl
2011-05-15 14:15 #1 av: [Tunridan]

Tack Gitte för vackra ord. Kyss

Anmäl
2011-05-15 19:40 #2 av: [resande71]

Jag tror också alla möten och relationer har ett syfte i våra liv. När jag väl insett att personen blivit sänd till mig fylls jag av enorm tacksamhet. Kärleken blir då så mycket större. Det knepiga är att släppa taget och gå vidare. Det gör ont men är tyvärr många gånger nödvändigt.

Anmäl
2011-05-15 21:22 #3 av: [Trulig]

Visst är det så att de möten man har ska lära en något och samtidigt kan själva förlusten och sorgen vara något man måste gå igenom och uppleva för att lära sig nya insikter.

 Men fasiken vad svårt det är att släppa människor som har visat en ny underbar värld och sen går och tar med sig hela härligheten. Just då är det svårt att släppa taget och jag har verkligen haft svårt att förstå och haft tillit till att det kommer att leda till något bättre. Men när jag har fått perspektiv börjar jag ana vad det var jag skulle lära mej och ser hur jag förändrats och känner en oerhörd tacksamhet för det.

Anmäl
2011-05-16 14:28 #4 av: stillness

Visst ligger det mycket i detta det är jag övertygad om :)

 

Jo jag tror med på det vi är varandras lärare

samma med förhållanden etc de är bra exempel med på hur vi lär oss att utvecklas, få nya insikter lära sig tacksamhet ömmhet etc

 

var tvungen att ta med Videon den e så braa

 

Its a Greate Journey :)

/Peace

Anmäl
2011-05-17 00:59 #5 av: Arkan

Jag är så himla dålig på att hålla i personer jag träffat och visa min uppskattning till dem. Det är ett rent under att dom ens orkar med mig och mitt flyktiga beteende. Ush för mig själv Obestämd

Anmäl
2011-05-17 14:10 #6 av: stillness

Kan nog vara att det där är med något de drar till sig för att senare komma på saker om sig själva eller dig hmm :)

 

We live We learn

Anmäl
2011-11-02 13:18 #7 av: GitteL

Lyfter tråden...Glad

Gitte - värd för personligutveckling

Hemsida: www.laserowcoach.se


Anmäl
2011-11-04 17:33 #8 av: [GunillaR]

Jag tittar in  här en sväng, fick se denna video.

Jag tror att det är så att vi är till för varandra och att möten vi gör inte bara är för en själv utan att det lika gärna kan vara jag som slinker in i någon persons liv, sätter något i rörelse för att sedan slinka ut igen.

Vem som är viktig för vem, kan man i regel inte inse förrän efteråt.

 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.