Glädje!

Utdrag ur ''Budskap från vatten - Älska dig själv'

2008-09-03 15:10 #0 av: GitteL

Inget liv kan existera utan vatten, för det är vattnet som förser oss med den energi som vi kallar vibrationer. När energitillgången tryter kan ingen livsform överleva. De 60 triljoner celler som din kropp består av skickar ut en signal när deras vibrationer börjar försvagas.

Du känner det som hunger, och därför äter du. Varje cell har en unik roll att spela, så alla celler har olika vibrationsfrekvenser.

När vibrationen avtar kräver cellerna ny näring av rätt frekvens för att skapa resonans och aktivera cellen igen.

Skräpmat - det vill säga sådan mat som inte har rätt vibrationsfrekvens - stör cellernas vitalitet. Det är ungefär som att umgås med någon vi inte kommer överens med - vi blir stressade och förlorar vår energi.

När du ber för världsfred eller för någon annans räkning än din egen sänder du goda vibrationer till andra människor.

För att kunna göra det måste du själv vibrera av god hälsa, och av den anledningen måste du vara frisk och glad. Det är grunden till allt - början till allt.

Det är först när du tycker om den du är, när du är tacksam för din existens och respekterar dig själv, som du kan känna samma sak gentemot andra. Vibrationernas natur är sådan att det bara uppstår resonans mellan negativt och negativt och mellan positivt och positivt. Oavsett hur mycket bra saker du säger eller gör kan du inte avge goda vibrationer så länge du har en förvrängd bild av din egen substans.

När vi strålar, när vi sänder ut positiva vibrationer, når de människorna och vattnet omkring oss och sprids till sist över hela världen.

Att lära sig älska sig själv:

Du kan be när och var som helst - när du vaknar, innan du somnar, när du är ute på promenad, före maten eller när som helst då du har en stilla stund för dig själv.

Slut ögonen och sätt samman handflatorna.

Säg till dig själv:

[Ditt namn], jag älskar dig.

[Ditt namn), jag tackar dig.

 [Ditt namn), jag respekterar dig.

Om det är svårt att uttala orden högt till en början kan du säga dem inom dig först.

Du vänjer dig snart.

Efter detta är det också bra att säga namnet på någon som du bekymrar dig för eller som är på en annan våglängd än du.

Visst är det lätt? Varje bön tar bara omkring en halv minut. Men givetvis går det också bra om du vill ta lite mer tid på dig.

När du börjar be kommer någonting att förändras inom dig. Och när fler av oss människor utvecklas på samma sätt kommer omgivningen också att börja förändras. Samhällets förändras, landet förändras. Världen förändras ... Och naturligtvis till det bättre.

Kärlek och tacksamhet

 

http://www.hado-life-europe.com/english/index.html

Gitte - värd för personligutveckling

Hemsida: www.laserowcoach.se


Anmäl
2008-09-04 02:05 #1 av: [Vintersaga]

Fantastiska böcker han har skrivit - och som har översatts till svenska! Dr. Masaru Emoto menar att vatten påverkas av allt möjligt. När han sätter en etikett med en negativ text på ett glas och en etikett med en positiv text på ett annat skapas olika former av vattenmönster. Det glas med den positiva texten får sådana vackra kristaller som vi ser i artikeln här ovan - det andra glaset skapar mönster som inte alls har denna skönhet!

Kan rekommendera att läsa hans bok "Vattnets dolda budskap" som ger en bra beskrivning på det arbete han har gjort för att visa hur vatten påverkas av olika saker - och hur vi påverkas på samma sätt!

Boken "Budskap från vatten : Älska dig själv" är en bilderbok där man får se alla de fantastiska former som skapats av positiva energier!

Kram Rickard

"Det jag fokuserar på växer i styrka!"

Anmäl
2008-09-04 11:07 #2 av: [BigMama]

Men visst är det märkligt?

Helgen då det var månförmörkelse åkte jag iväg med ett härligt gäng till en naturskön ö. Syftet var att meditera och rena det förorenade vattnet i Östersjön, och som av en slump hade en av kursledarna med sig en bok skriven av just Masaru Emoto..

Ganska häftigt egentligen, att man kan be en bön för sig själv för att sprida kärleken vidare, även till natur och hav..

Anmäl
2008-09-04 12:11 #3 av: omelett

Oavsett hur mycket bra saker du säger eller gör kan du inte avge goda vibrationer så länge du har en förvrängd bild av din egen substans.

Dessa orden kändes väldigt rätt just nu när jag har hoppat på kursen.

Att en människa är energi har jag förstått, men inte att det var just vattnet som var bärare av det.

Anmäl
2008-09-05 12:17 #4 av: [BigMama]

4 september

Kärlekens väg

 

Håll ständigt visionen om perfektion, harmoni och skönhet framför dig och skåda den i allt och alla. Låt kärleken bubbla över likt vatten och flöda till alla i lika mått.

Gör ingen åtskillnad, för alla tillhör Mig. Alla är en familj. Universell kärlek börjar inom varje individ och arbetar sig utåt.

När individen inser det och tilllåter denna kärlek att flöda fritt, kommer stora förändringar ske världen över.

Det är kärleken som som omvandlar all svartsjuka, avund, kritik, snålhet och allt hat. Ty sådana är de egenskaper som åstadkommer krig, förintelse och död.

Kärleken skapar liv - evigt liv, överflödande liv. Kärleken medför fred, glädje, sann och varaktig lycka och tillfredställelse.

Så om du vandrat vilse på livets allfartsvägar och förlorat dig, kom då tillbaka till kärlekens väg, som leder direkt till Mig. Där skall du finna Mig väntande djupt inom dig.

Att öppna inre dörrar / Eileen Caddy

Anmäl
2008-09-05 15:44 #5 av: bintouu

underbart :)

Anmäl
2008-09-05 17:24 #6 av: GitteL

#1 Håller med, fantastisk bok med alla dessa bilder.

#2 Härligt med synkronicitet. I like

#3 Vattnet och alla våra celler samt hjärnan (sinnet) kan ej veta skillnaden mellan falska o sanna ord utan enbart det vi säger, skriver och tänker om oss själva och andra. ;-)

Skriver vi jag kan inte eller jag har stora problem med bla bla så kan vi räkna med att det blir uppfyllande profetia.

Visst är det helt fantastiskt vad man lär sig av alla och allt. Såg inte det förrän du sa det, vattnet som bär oss. Tack för den. ;-)

#4 Tack, otroligt kraftfulla ord. YES känsla.

#5 Skrattande

 

 

Gitte - värd för personligutveckling

Hemsida: www.laserowcoach.se


Anmäl
2008-09-06 14:17 #7 av: Millaris

En undran apropå det här med vatten.

I onsdags fick vi på min cirkel känna av två glas med vatten. I det ena var det kranvatten och i det andra var det vatten från en helig plats. Det jag nu undrar över och vill ha lite tankar om är min känsla av det hela.

Jag kände av båda glasen, men kände på en gång att jag helst undvek det ena glaset. Det kändes som det glaset stal energi från mig och jag kände  ovilja mot det. Jag fick även värk i armarna då jag rörde det. Det andra glaset kändes bättre och det kändes som det fanns mer positiv energi i det.

Nu till det konstiga - glaset jag kände mest obehag mot var glaset från den heliga platsen (ett kloster). Känslan jag fick då jag rörde det påminde om den jag får när jag ställer mig på en negativ jordstrålningslinje, min fibro-värk blir värre. Förklaringen jag fick till varför jag kände så var att vattnet gav healing.

Den här förklaringen känns helt fel för mig. Vad har ni för tankar om detta?

Anmäl
2008-10-04 22:50 #8 av: I-am

                                 Herregud!!!!!

Jag satt här hemma nu och skulle precis fråga hur jag ska göra för att älska mig själv. Och så hittar jag den här artikeln. Fy PIP va bra skrivet. Detta ska jag öva på FLERA gånger om dagen.

 

                           SkrattandeETT STORT TACK!!!Skrattande

Anmäl
2008-10-05 16:09 #9 av: Tunrida

Tack för utdraget från boken, Gitte. Mycket läsvärt! Emotos experiment är väldigt spännande, för de är ytterligare något som pekar mot det som visa män och kvinnor vetat sedan urminnes tider; nämligen att allt är Ett! Glad

#7 Kan det kanske vara så att vattnet från klostret inte stämde överens med just din kropp-sinnes vibrationer? Utan att lägga in någon bedömning om bra-dåligt, negativt-positivt.
För vi människor är ju så olika och för mig finns inget som negativ och positiv energi, för det som känns bra för en person känns inte bra för en annan.
Jag kommer att tänka på Inka traditionen, vet inte om du vet något om den, men där talar man om tung och lätt energi. Eller hoocha och sami som det kallas på quechua.

Tung och lätt energi ska inte översätta som negativ och positiv energi. För det är helt beroende på din upplevelse vad som är tung resp. lätt energi. Den upplevelsen kan ju också förändras under en dag t ex. Ibland har du för mycket av hoocha och behöver omvandla den till sami, andra gånger kanske det är tvärtom.

Så energi är energi, men vi kan uppleva den olika från person till person. Det är alltså en subjektiv upplevelse, så det är din upplevelse av energin som är viktig för dig och inte vad andra säger att just de upplever. Vi har olika kropp-sinnes organismer så det är ju inte så konstigt att vi upplever saker olika i våra kroppar-sinnen.
Jag använder kropp-sinne som ett ord just för att det är en organism i sig. Inte två saker skilda från varandra. Vi upplever allt genom våra kropp-sinnes (body-mind) organismer.

Så gå på din egen upplevelse av händelsen du beskriver. Glad

Anmäl
2008-10-05 16:13 #10 av: GitteL

#8 Tänk vad livet ger oss. Vid rätt tid kommer rätt saker.

Bra att artikeln kom till pass just när du behövde den. Flört

Gitte - värd för personligutveckling

Hemsida: www.laserowcoach.se


Anmäl
2008-10-05 16:48 #11 av: Millaris

#9 tack Tunrida - du satte ord på mina tankar. Att jag la in detta var för att jag ville höra från någon annan att jag tänkte rätt. Jag får många sådana händelser just nu.  Och detta just därför det är så viktigt för mig att lära mig tillit till mig själv (många mig blev det Glad).

 

Anmäl
2008-10-05 18:02 #12 av: Tunrida

#11 Du behövde en spegel kanske då, för att kunna se det du egentligen redan visste, för det var det jag var/är - en spegel. Ja tillit är väldigt viktigt. Glad

Anmäl
2008-10-06 14:37 #13 av: Aracco

#4 Har den boken på dass...(av alla ställenFlört) läser dagens budskap varje dag.. Får en alltid att tänka till...

Anmäl
2008-10-06 18:43 #14 av: omelett

#13 Det är så kallad skitlitteratur dåSkrattande

Anmäl
2008-10-14 22:18 #15 av: [lanns]

Spännande artikel!
Vatten är en viktig del av livet på många vis helt klart.
Tänker på detta med månens påverkan av ebb och flod (är jag ut å cyklar nu eller?). Har fått för mig att eftersom människan består av så mycket vatten på verkas vi oxå av månen. Så detta känns så riktigt men ändå märkligt och lite "kan det vara riktigt".

Oavsett hur mycket bra saker du säger eller gör kan du inte avge goda vibrationer så länge du har en förvrängd bild av din egen substans.
Så riktiga dessa rader är å viktiga!

Anmäl
2008-10-14 22:21 #16 av: GitteL

#15 Det är just orsaken varför många inte förstår vitsen av affirmationer. Det finns en omedveten rädsla bakom tanken och känslan. Tvivlet tar över och de är inte medvetna om det. Glad En process som allt annat.

Gitte - värd för personligutveckling

Hemsida: www.laserowcoach.se


Anmäl
2009-10-17 16:10 #17 av: GitteL

Denna artikel säger en hel del. Glad

Gitte - värd för personligutveckling

Hemsida: www.laserowcoach.se


Anmäl
2009-10-17 17:58 #18 av: szirius

Lägger bara märke till en sak: ofta lyfts en tråd upp ungefär precis ett år senare! ( har märkt detta på flera sajter) Glad

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.