Personlig hjälp/coaching!

psykodynamisk terapi

2013-07-23 19:51 #0 av: isbitaren

Jag har gått i  terapi från och till sen jag var liten. Har haft en jobbig uppväxt som har lämnat stora sår. Vilket jag börjar förstå först nu.

Återkommer alltid till samma typ av problem. Kbt hjälper mig inte längre, det ligger liksom djupare än så. Sist jag gick i kbt (efter att ett långt och olyckligt förhållande tog slut) sa kuratorn till slut att hon inte kan göra mer för mig. Främst eftersom min sinnesstämning är så skiftande. Började utredas för bipolär men det lades ner utan vidare förklaring.

Det känns som att jag behöver få berätta allt. Allt som aldrig har blivit berättat. Psykodynamisk terapi verkar bra. Hur gör man? Hur hittar man någon? Jag kommer mig inte för att ringa runt. Orkar inte börja om igen med en ny psykolog som inte funkar. Jag skulle vilja ha någon som är bra på att prata om drömmar, drömmer mycket och i tydliga metaforer.

Jag vill lösa upp allt, få ordning och få må bra.

Erfarenheter? Tips? Vad som helst?


Anmäl
2013-07-25 18:46 #1 av: retep

Om du verkligen vill gå på djupet och lösa upp och få ordning...och harmoni i ditt liv?
Då vill jag rekommendera dig att lära och meditera Transcendental Meditation!

http://tm-meditation.se/

Sanningen är en - De vise nämner den vid olika namn
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.